Om oss

Hvem er vi?
Vi er Guro og Sebastian. Et kjærestepar med en felles interesse om å utforske verden. Vi vil se alt, og helst alt på en gang. Vi har mål, planer og drømmer, og av og til kan målet i seg selv bare være "å reise". Vi har vært sammen en stund og har allerede fått opplevd mange utrolige eventyr. Du kan lese om alle og enhver her på bloggen. 


Hvorfor blogger vi?

Det hele startet med at vi som "litt unge, og litt dumme" bestillte en tur til Kina. Vi var 19 år og hadde vært sammen i 3 måneder før vi reiste, og enda mindre når vi bestillte turen. Selv om jeg i dag synes at denne ideen er litt syk, ser jeg likevell tilbake på denne beslutningen som en av di beste jeg har tatt.  Vi startet bloggen vår da, i juni 2009, for at de hjemme skulle kunne se at alt stod bra til med sine små 19 åringer, som stod forelsket på den Kinesiske mur, høye på livet og reise! 


Etter dette har det bare gått en vei, og det er opp. Turene har blitt mange, lange og fantastiske. Vi har fått sett så mye. Vi synes det er kjekt å blogge, og ønsker med denne bloggen å inspirere. Vi blogger i hovedsak for vår egen del, for familie og med den baktanke om å inspirere andre. Verden er fantastisk, så gå ut der, og opplev den! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar