onsdag 24. juni 2015

Los Angeles


Lenge leve latskapen, får jeg si. Det har nå gått over 1 måned siden jeg kom hjem fra Los Angeles, med Fredrik i baggasjen, men har enda ikke tatt meg tid til å oppdatere denne bloggen. Får legge skylda på at jeg har vært veldig opptatt de siste ukene, selv om det nok får være en hvit løgn.

Jeg skrev et innlegg når jeg satt på flyet til Amsterdam, så jeg kommer ikke til å skrive så mye om selve flyturen. Jeg fløy som da nevnt i business, ettersom jeg ikke ønsket å sitte inneklemt alene i econemy. Greit det. 
God måte å bruke litt penger på, og komme uthvilt frem. 
Landet kl. 1150 lokal tid i Los Angeles, og som 2 ganger tidligere, så regnet det. Det er noe med meg og regn i LA, men sola titter frem når det nærmet seg kveld og der ble den hele uka. 


Fredrik studerer film ved CSULB, California State University, Long Beach. Noe som er en halvtime kjøretur fra hotellet i El Segundo. Valgte å bo i El Segundo, da hotell prisene i områdene rundt Hollywood, og downtown LA er mye høyere. Da er det mye å spare å heller kjøre noen minutter lenger. Ettersom han fremdeles hadde noen dager med skole gjenstående da jeg kom, tok jeg like godt å brukte tiden til litt flyfotografering, mens han fullførte. Nøye planlagt.
Fredag, plukket jeg Fredrik opp på skolen. Skoleområdene i USA er gigantiske, og ettersom alle kjører, så florerer det med parkeringsplasser. Noe for elever, andre for lærere, og som nordmann så er jeg vell ikke den som ser forskjell? Parkerte der jeg ville, og gikk. Heldigvis kom vi tilbake akkurat i det jeg fikk en bot på ruta, men til forksjell fra Norge, så var alt i orden siden vi kom akkurat i tide, og det var bare å brette den sammen å kaste. Ikke hadde jeg betalt den uansett.
Hjalp Fredrik med å flytte ut av "internat-leiligheten", og jeg er glad han fikk bo noen netter på hotell, for det var ikke store plassen han hadde bodd det siste året, delt med 2 andre. Nesten som et fengsel, med gitter foran vinduene og delt bad.

Herfra og ut hadde vi 6 fantastiske dager, med utrolig mye god mat, fantastiske opplevelser og latter, smil og tøys. Skal ikke skrive så mye mer, da bildene heler kan tale for seg selv. Ingen tvil om at Los Angels og områdene har mye å by på. Kunne nok hatt noen dager til, men alt har sin slutt. Dessverre.


En av mine favoritt skuespillere. 

På Conan innspilling.

Studio Tour i Universal Studios.

Storhandel hos Kwik-E-Mart.

1kg med donut.

Årets Oscar går til........

Vi besøker noen kjente film-locations.

Santa Monica.

Hollwood.

Usunn frokost er vell ikke noe nytt?

Griffith Observatory. Fantastisk utsikt over LA.

1 kommentar:

  1. Regna ikkje når me landa i 2014. Då va der faktisk strålanes sol :)

    SvarSlett