torsdag 14. mai 2015

En venn i LA

Har i en lengre periode tenkt å skrive noen ord om denne turen, men av latskap, opptatthet og mye annet har jeg ikke fått tid, giddet, eller villet. Men nå sitter jeg på flyet, uten noe bedre å gjøre,  dermed kommer et par ord.

La meg fortelle litt om én. Jeg har en venn, en barndomsvenn, Fredrik, som har gjort det store, å reise til USA for å studere. Først 2 år i Seattle området, før han nå, det siste året har studert film i Los Angles/Hollywood/Long Beach. Jeg har i flere år ønsket å besøke han, spesielt da han var i luftfartsbyen Seattle, men jeg kom meg rett å slett ikke dit. Når han i fjor sommer kom med en super idè for hvordan vi kunne gjøre det dette skoleåret, var jeg solgt. 

Jeg sitter nå ombord hos KLM. I en Boeing 737-800 på vei til Amsterdam, hvor jeg skal over i en større Boeing 747-400 og fly videre til Los Angles. Selvklart i business. En ting var sikkert i fjor sommer, skulle jeg reise alene over de store hav, skulle jeg i det minste reise godt. 

Fredrik har idag og imorgen sine 2 siste skoledager dette semsteret. Deretter skal vi ha en hel uke med festligheter, før vi flyr sammen hjem igjen. 
Vi har snakket, tenkt og planlagt denne turen siden September ifjor, og gledet oss deretter. Nå skal ikke jeg si for mye, men kan røpe at vi blant annet skal på innspilling av en episode med the Conan (Conan O'Brian), og at det blir mye Kino. Vi er tross alt på en reise med og i filmverdenen.

Så da får dere bare vente til jeg kommer med en ny oppdatering en gang etter hjemkomst. Så mye gøy vi skal ha det, så er det ikke tid til blogging underveis. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar