lørdag 14. mars 2015

Enda en gang, tilbake til Singapore


Ja, dette begynner nærmest å bli litt komisk. Vi som ikke skulle ha noen sommerferie iår, vi som valgte å ta det fult ut i Januar/Febuar, med Thailand, Singapore og Cruise. Vi, har nå valgt å dra tilbake til Singapore, for meg, 3. gang på et halvt år. Og Guro virker ganske fornøyd selv, men dette var mer enn jeg kunne håpe på.

Qatar la for noen dager siden ut et 5 dagers salg til utvalgte destinasjoner, både i Econemy og Business. Qatar Airways kjører slike tilbud gjevnlig, så at prisene til tider er lave er ikke noe nytt hos Qatar. 
Derimot var det en pris, til en destinasjon som overasket. Singapore. Tur/retur Singapore fra Oslo, via Doha (i Qatar) var priset til 10600kr. 10600kr tur/retur i en av verdens beste business kabiner, til Singapore må da være århundrets pris. Under halv pris av konkurende selskap.

Jeg har aldri vært av den som kaster seg over billigere billeter, jeg mottar tross alt haugevis av slike mailer hver uke. Jeg betaler det det koster når jeg har lyst å reise, men her følte jeg ikke valg. Når Guro så fikk tilbud om jobb hos EY (Ernst&Young), så bare det bare å trykke på knappen. Singapore er en FANTASTISK by, så jeg gleder meg kjempe masse til å komme tilbake, men tanken bak det å reise, var å reise videre. Singapore er fint lokalisert i Sørøst-Asia, med gode forbindelser i alle rettninger. Så nå får vi sette oss ned å planelegge. Kanskje ender vi opp i Perth i Australia, eller Indonesia? Tiden vil vise...

Qatar Airways Boeing 787 Dreamliner Business Class

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar