søndag 8. februar 2015

Patong

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal  forklare dette stedet. Jeg vil gjerne sammenligne det med de typiske sydenområdene, som Magaluf, Aya Napa etc, selv om jeg aldri har vært en slik plass. Det er likevel det jeg forbinder med slike reisesteder. Patong er et sted for de som ønsker å kombinere strandliv og soling med fest, nattklubber, og annen morro. Vi følte oss hakket misplasserte på dette stedet, og for de som heller liker å sitte på en rolig gateresturant å nyte et koslig måltid, enn høy musikk og leven, er ikke dette plassen for det. Likevell ser det ut som området trekker folk, og liv og leven var det ikke mangel på. Vi var likevel glade for å sette oss på bussen tilbake til hotellet kl 23, da hadde vi vært her i 4,5 time. Jeg tror 2 timer hadde vært mer en nok. 

Her finner vi altså nattklubber på rekker og rad, med musikk og neonlys strømmende ut i gatene. Menneskene her er alt ifra gamle ektepar, til slitne ungdommer etter alt for mye fest og morro. Det sitter langt inne for meg å tro at dette stedet kan gi noen høyere livskvalitet, men med antall turister her så er det tydeligvis mitt i blinken for noen, men bare ikke oss. Ellers av butikker finner mann utallige boder som selger samme billig skitten. Hello Kitty, solbriller og juggel. Ingenting som vi verken trenger eller har lyst på. 

Vi finner vår kjære Hard Rock, som her ligger rett ved en høyt trafikkert vei, og maten vår blir etterhvert hjem for småkryp og partikkelstøv fra veien. Ellers sitter vi her og undrer oss over hvorfor det ikke blir brann i alle strømledningrne som henger i en klynge over hodene våre, og i resten av gatene (se bilde i slutten av innlegget), og hvorfor generelt folk tiltrekkes til dette stedet. Vi kommer nok ikke til å forstå det, og menneskene her lever nok et helt annerledes liv enn oss. Vi kan likevell si at vi har funnet et sted hvor vi ikke trivs, og veldig lite sannsynlig vil finne tilbake til igjen. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar