fredag 30. januar 2015

En trøblete start på reisen

Så var vi kommet oss på vei, hvertfall til London. Langt bort fra Amsterdam, KLM og det som normalt kjennetegner en reise for oss. Nå skulle vi i skrivende stund vært et sted over østelige Europa på vei mot Bangkok i 2. etasje på en Boeing 747, istedenfor sitter vi i Air Canadas Mapel Leaf Lounge i London. 

På veien hit har det skjedd de merkeligste ting. Det hele startet igår, med at KLM endret utreisen fra en KLM Fokker 70 til en Transavia B737, med det tilhørende problemet at Transavia kun flyr med econemy. Den korteste flygningen og med kompensasjon så var det et "null-problem", men det som ikke var et "null-problem" var været i Amsterdam. Har aldri vært så stresset en reisemorgen. Hele formiddagen gikk i å konstant holde meg oppdatert på tider å muligheter. Var over alt for å komme oss avgårde på en måte som gjorde at vi kom til Singapore uten å miste for mye tid. Prøvde oss på AirFrance og KLM sitt direkte (ikke via Bangkok som planlagt), men var fult. Og det var ikke mye reiseglede å finne da vi kjørte hjemmefra å vite at mellom oss å KLM sitt fly til Bangkok var en flygning som konstat ble forsinket. 

Sjekket inn på Stavanger Lufthavn kl 1400, 30 minutter før opprinelig avgangstid, men ettersom flyet fremdels sto i Amsterdam så var det bare å krysse alt å håpe på det beste. "Dessverre" gikk det som det måtte, og da vi til slutt måtte innse at å rekke flyet i Amsterdam var umulig, var det bare å krype til korset å ringe KLM. I slike stunder råder kreativiteten, og det fine er at noen går langt i å få passasjerene frem, så langt at vi ende opp med Singapore Airlines i deres Airbus A380, på øvre deck. Singapore Airlines sin business klasse må være det desidert BESTE hard-produkt på markedet. Så selv om jeg nå går glipp av en drøss av KLM poeng (der røyk muligheten for gull), og 2 fine KLM hus, er jeg mildt sagt super fornøyd. For å regne, så er dette en upgrade.
1 kommentar:

  1. Jaja, heldige du som får fly Singapore airlines😄👍

    SvarSlett