tirsdag 9. desember 2014

Hva skjer i 2015?

Nå nærmer det seg et nytt år, og som andre år har vi allerede litt reiseplaner klar. Sebastian er den heldigste av oss denne gangen, og reiser på to gutteturer på våren. Jeg får imidlertid være med på den lengste og mest spennende, og hvem vet hva høsten vil bringe? Her her våre reiseplaner for våren 2015: 


Siste dag i januar pakker vi koffertene fulle med sommerklær, sandaler og solkrem og setter oss godt tilrette på businessklass. Vi har spart litt ekstra for å få denne muligheten og erfaringen. Først går turen til Singapore, hvor vi kun skal være 1,5 døgn. Sebastian tilbringte imildertid 2 uker på kurs her i vinter, og er nok lommekjent. Han får være min personlige guide i de timen vi er her, slik vi får sitt og gjort det som er. I Singapore går vi ombord på Mariner of the Sea, og skal være på cruice i Malaysia i fire dager. Vi skal også innom Bangkok, før vi tar turen til noen øyer i Thailand, hvor det blir bading, soling og avslapping som står på programmet. 


I mars planlegger Sebastian en tur til Intanbul for flyfotografering med sin gode venn Stian. Jeg regner med det er stort sett fly det vil gå i her, som jo er den store lidenskapen. Jeg får heller være med en annen gang for å oppleve denne spennende og kulturelle byen.


I mai reiser Sebastian den lange veien over havet for å besøke sin gode venn Fredrik som studerer film i LA. Jeg har hørt rykter om at en flytur i varmluftballong, spotting fra helikopter over flyplassen og besøk i Universal Studio står som noen av planen på programmet. De kommer nok til å kose seg masse sammen. Sebastian tar følge med Fredrik hjem til Norge for sommerferie. 

Håper også andre har mange fine planer for reiseåret 2015. Hva resten av året vil bringe er enda usikkert, men det er ikke tvil om at det også vil bli bra. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar