mandag 13. januar 2014

Hva skjer i 2014?

Et nytt år er i innmarsj, og brikker begynner å falle på plass for 2014. 2013 var et flott år for oss, og vi har store forventninger til hva 2014 vil bringe. Flere turer er allerede i planleggingen. For de av dere som ikke vet det, har vi en fane helt øverst som heter kommende turer. Her kan man til enhver tid finne ut hvor vi skal og når, i tillegg har vi også en fane som heter steder vi har vært, som en en liste med linker til tildligere blogginnlegg fra tidligere turer. Her kan du finne inspirasjon og informasjon til egne turer, eventuelt bare kikke for interesserte.

Så hva skjer i 2014? 

Tur 1: Los Angeles
I slutten av februar til Sebastian og kameratene turen over dammen for å spotte. Denne gangen går turen til LA, altså Los Angeles eller Hollywood som man også kjenner det som.

Reiserute:
Tur 2: San Francisco
13.mars tar Sebastian meg med til USA igjen. Denne gangen på bursdagstur (i annledning min bursdag) til San Francisco. Å gjett om jeg gleder meg.

Reiserute:
Tur 3: Sør-Amerika
I juni tar vi turen til Sør-Amerika. Første gang for begge at vi besøker dette kontinentet. Vi har en egen fane om denne turen, du finner link øverst på bloggen vår, men kan også klikke her. Vi skal først ta turen til Peru, hvor vi har meldt oss på en tur med GAdventures, som du kan lese mer om her. Vi tar så turen til Santdiago de Chille hvor vi skal ha en overnatting før vi setter oss på en 6 timers lang flytur til påskeøya. Her skal vi være i 3 dager, hvor vi har meldt oss på ulike utflykter. Etter besøket på Påskeøya skal vi tilbake til Santdiago å være der i 2 dager før vi vender snuten tilbake til kjære Norge. 

Reiseruten:
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar