torsdag 28. november 2013

"Guttetur" til Amsterdam

Nå er det en stund siden vi kom hjem, men bedre sent enn aldri, vel. 9.- 12- oktober var vi i Amsterdam. I hovedsak for å gå på fotballkamp, VM-kvallik mellom Nederland og Ungarn. I tillegg ble det to halve dager spotting på oss, hvor vi leide bil, og kjørte rundt ved Schiphol Airport. Dette er en flyplass med "alt for mange" rullebaner, som Sebastian sier, så en bil var veldig praktisk. Tror spotteren av oss var fornøyd. Vi hadde fint vær, og koste oss.

Vi har også innom sentrum et par ganger. Vi bodde ved fotball arenaen, og tok derfor metro inn til sentrum om kveldene og på fredagen, hvor vi tilbringte hele formiddagen i byen. I Amsterdam finner man verdens beste pannekaer, og vi besøkte pannekake-stedet to ganger! Kan ikke gå glipp av de beste pannekakene i byen! Det var tydeligvis ikke bare vi som synes det, fant vi ut etter å ha stått i kø en god stund på fredagen. Ellers gikk vi i butikker, koste oss med Starbucks-kaffe og hadde det veldig fint! Godt med et avbrekk fra hverdagen.

På fredagskveld var det tid for kamp! Siden vi bodde ved arenaen fikk vi ta og føle på stemningen! For å passe inn med resten av tilskuerne fikk vi kjøpt oss hver vårt oransje supporterplagg, og her var det ikke lite utvalg. Kampen var veldig spennende og stillingen endte opp som 8-1 til Nederland! Helt utrolig. Man kan trygt si at det var god stemning på arenaen.

Her er noen bilder fra turen vår :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar