søndag 26. juni 2011

Velkommen til Seoul, Sør Korea

Så var vi endelig kommet oss til Seoul, Sør Korea. Drøye 2 timer flytur øst for Beijing. Vi fløy med Korean Air, som ikke var alt for dyre, men leverte et skikkelig bra produkt. Les mer om flyreisen på Flyprat.no.

Men før vi kom til Seoul, så hadde vi en avslappende kveld igår i Beijing. Etter forrige blogg innlegg tok vi turen ut til et nattmarket, som selger et stort utvalg av dyr og insekter grillet på pinne. Også andre matvarer fås kjøpt her, men det er først og fremst dyr på pinne markedet et kjent fort. Der i blandet skorpioner, sjøstjerner og andre utenkelig spiselige dyr.
Vi fant også ut at Kina gjør at for å holde tilbake informasjon om sin egen fortid. Her sett fra en reiseguide bok, hvor det står en setning om student demonstrasjonen og masakren på den himmelske fredsplass i 1989.Nå, her i Seoul har vi forflyttet oss enda en timdssone bort fra Norge, og er nå 7 timer foran dere. Vi bor på et greit hotell, men bærer preg av å nesten være et ungdomsherberg, med vaskerom med mynt maskiner og alt av baderoms artikkler må kjøpes på en maskin i gangen. Kontrasten er enorm på dette og den gigantiske suiten vi hadde natt til idag på Hilton i Beijing. Ellers bor vi midt i shoppig mekka, for unge koreanere. Dette er strøket motebevist ungdom henger i, alså passer vi inn perfekt, eller?


Men jeg er slitten og trekker meg nå tilbake, og overlater pcen til Guro. Til imorgen. God natt fra oss 2 i enda lenger fjerne østen.

1 kommentar:

  1. mmmm. smakte det godt med grilla sjøstjerne? madelen :)

    SvarSlett