lørdag 25. juni 2011

Sommerpalasset

Sommerpalasset stod for tur i dag. Noe vi hadde gledet oss til lenge, helt siden vi reiste fra Beiing sist gang. Vi tok undergrunden opp, sammen med mange andre turister. Lørdag og solvær, vi ber om mye folk. Sommerpalasset sto absolutt til forventningene. Solskinn og flott sommervær, var med på å gjøre opplevelsen absolutt. Sommerpalasset ble brukt av keiserhoffet i sommermånedene.

Vi tok etterpå turen til Bell tower, og Drum tower. Her henger Kinas tyngste og største bjelle på 63 tonn! I Drum tower ble vi vitne til en demonstrasjon. Skikkelig stiligt, heldivis har vi alt på film. Bell tower ble brukt til å ringe 5 ganger om natten med i gamle Beijing, mens drum tower, var brukt som klokke, og tidsregning.
Når klokken nærmet seg 4-5 tok vi turen hjem for å sjekke inn på vår gratis natt på Hilton. Ikke feil med en gratis natt i suite, etter noen lange og varme dager. Vi har til sammen 4 slitne ben, med 7 blemmer. I kveld skal vi på kvelds marked, hvor de selger alt fra friterte skorpioner, og andre innsekter på pinne, til nudler og annet snacks.

I morgen tidlig tar vi turen til Seoul, for å være der i 3 hele dager. Skal bli spennende å oppleve en ny by.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar