mandag 20. juni 2011

Endelig sol i Shanghai

Så var vi kommet til siste kveld her i Shanghai. 4 dager har gått utrolig fort, og imorgen flyr vi oppover mot Beijing i en Airbus A330-300 fra China Southern Airlines.

Idag tittet endelig solen frem her i Shanghai og temperaturen steg dermed kraftig. Fra å ha vært på rundt 21/22 grader de siste 3 dagene til over 30 idag. Huff så varmt.


De siste dager har Pudongs skyline vært dekket i skyer og regn, men med solen kom blå himmel, og endelig kunne vi se den i full utformelse.

Vi tok oss friheten til å besøke de 2 største av Shanghais byggverk. Det høyeste, Shanghai World Trade Financial Center (kork åpneren). Med høyeste oberversjonsdekk i 100 etasje, eller 474 meter over bakken. Er dette verdens høyeste obervasjonsdekk. Tårnet er totalt 492 meter.Tidligere på dagen hadde vi vært oppe i Oriental Pearl TV Tower, som raker 468 meter over bakken, men på grunn av en tv-mast i toppen, er høyeste utsiktspunkt på 350 meter, mens det på 259 meter er lagt et glassgulv, som gir et godt sug i magen å stå over.
Utenom det, så har dagen vært ganske vanlig de andre, god mat og drikke. Med en fin gåtur på The Bund avsluttet dagen, med noen morsome bilder...

En god kveld fra meg, og Guro, til alle dere som følger oss.
God Natt <3Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar