tirsdag 28. juni 2011

N Seoul Tower og shopping!

Dag nr 2 i Seoul har blant annet blitt tilbrakt høyt over Seoul, i N Seoul Tower, et TV-tårn som er hele 236,7 m høyt, og 479,7 meter over havet. I dag var den ene dagen vi skulle ha fint vær, og det var da et must å reise opp hit. Vi ble først fraktet litt opp i en heis, og så i en taubane, aka Ulriken i Bergen. Til slutt så reiste vi med heis opp i tårnet, for å skue ut over byen. Det var litt disikt, som var litt synd, men god utsikt fikk vi likevel.

Vi brukte også deler av dagen på Namdaemun Market. Her selges alt man absolutt ønsker seg av dill dall. Klær, sokker, vesker, slips, blomster og mye mye mer. Markedet er så stort at det er for lite å bruke en hel dag på hele. Vi brukte drøyt 30 min, og fant fort ut at det ikke var noe vi skulle hatt.
Ellers har vi brukt dagen på å handle inn det mest nødvendige av dubeditter vi trenger med oss hjem. Også hvert sitt par med nye Nike joggesko har det blitt. Nå får vi ut å jogge når vi kommer hjem, etter 2 uker med masse god mat :)


I morgen venter en ny dag, siste dagen før vi tar turen hjem til Norge.

God natt fra Guro og Sebastian :)

1 kommentar:

  1. Hei, hei. Nok ein gong er det kjekt å lesa på bloggen! Ser ut til at dokke greie dokke fint der borte i østen! Her heima tordne og regne det i da, det e visst sommaren for dårleg ver. Me tar ein tur til Danmark i morgon, har dokke ordna skyss heim på torsdag? Me glede oss veldig til å få dokke heim igjen:-)
    Klem frå Tonemor

    SvarSlett