fredag 24. juni 2011

Enda mer shopping i Beijing

Nok en shopping dag her i Beijing. Selv om det ikke ble så intenst og gale som igår, så ble det en del til slutt. Litt klær, en påtvungen maske, mat, en Victorinox koffert til over 2000 kr, ja, om den hadde vært ekte da, og litt annet til å tøys vi fant å bruke penger på. Holdt også på å kjøpe en Iphone 4 på Apple Store, men klare vri meg unna, selv om Guro ble for svak for noe iPad stæsj. Var innom Wangfujing Street, som er Beijings hovedgate, denne delvis bilfrie gata er litt over en kilometer lang, og er hjem til svært mangen dyre designer butikker, som foreksempel, TAG Hauer, Rolex, Channel og Nike/Adidas.
Matleie som vi er, orket vi ikke annet en Hard Rock til kvelds, som alltid har en god og rik meny å velge av, men nå har jeg snart spist alt på menyen så da vett jeg ikke hva jeg skal ta meg til lenger.

Når sola gikk ned under horisonten reist vi opp til det olympiske anlegget nord for Beijing, for å se stadion og området rundt opplyst. Selv om det er 3 år siden lekene ble avsluttet så var der fremdels mye liv å røre. Vi var her for 2 år siden også, men da bare når det var lyst.
Presis klokka 22, ble lyset slukket, og området ble kullsvart..
Imorgen har vi vår siste dag her i Beijing, og for siste natt flytter vi ut fra Novotel og over gata til Hilton, hvor vi skal nyte livets glade dager i en Lifestyle Suite. Et rom til 3200 kr natta som blir vår for en natt for 0 kr. Takket være gode venner på insiden.

Ha en strålende dag videre.
Natta fra oss 2 i Beijing, China.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar