fredag 1. april 2011

Bursdagstur til Budapest

Budapest, hovedstad i Ungarn og en gave til Guro Skår. Gratulerer med 21 års dagen.

Om ikke jeg har gledet meg nok til dette lille avbrekke i hverdagen, så har hvertfall Guro gledet seg for meg. Ifølge denne selv har hun aldri gledet seg mer til en tur en denne... Er det fordi den var gratis? Eller gjerne det lar henne ta bort tankene fra den kommende eksamens perioden på universitetet? Ikke vett jeg, men bryr jeg meg egentlig? Så lenge hun er glad er allting godt.

Vi forlot Stavanger rett før 12 idag, og fløy den vanlige, etterhvert kjedelige, turen over nordsjøen ned til Amsterdam, en tur som tilstadighet blir kortere for hver gang. Om ikke lenge går jeg vell av flyet i Amsterdam før jeg har rukket å komme på i Stavanger. I Amsterdam gikk vi fra fly til fly, og fløy videre i drøye 2 timer ned til Budapest. Ut flyet å ned en trapp, spennende å få valg mellom 1000, 10 000, 25 000, 50 000, 100 000 eller 200 000 i en minibank, endelig har jeg litt rik (hadde bare valutaen vært norske kroner, og ikke ungarske forint). Baggasjen kom løpende ut på bånde, og for første gang, på 3 forsøk, fungerte priority tagen på bagasjen vår. Privat sjåfør til Hilton Budapest, og bagasjen kom trillende opp av en hyggelig bellman. Pling Pling...


Ellers ble kvelden brukt til å gjøre seg kjent i området, Castle Hill, og finne en plass å spise. Begge deler ble utført etter boka, og nå sitter vi igjen på hotellet å zipper på en cola hver. (hemmeligheten er Executive Lounge).
Hotellrommet


Utsikten fra hotellrommetMathiaskirken

Fiskebastionen

Levende musikk på resturanten


Nok for ikveld. God natt fra oss begge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar