torsdag 24. februar 2011

Ny dag, ny linse, trenger ny kapital

Ja, så var det Onsdag, eller var det torsdag? Er virkelig ikke lett å tenke klart når eg skal holde styr på 2 tidssoner samtidig, 9 timer gjør en litt tullerusk, men nå nærmer det seg hjemreise, så da blir jo problemet løst. Her i Seattle har været vært varierende, til det bedre. Vært litt sol, skyer og regn, og nå i kveld laver snøen ned, å dekker byen med et hvit teppe.

Men slik var det ikke tidligere idag, når vi var på rundttur nr 2 i Seattle downtown. Nede ved Lake Union, fant vi frem til Seattle Seaplane, og fikk fanget 3 sjøfly på brikka, som de 3 første flyene vi har fotografert i Seattle. Deretter besøkte vi Glazers Camera, og snakkes mer med vår nye "venn" Mark. Og jeg som bare hadde tenkt til å kjøpe en Extender til 3000 kr, endte opp med en ny linse til 8000, og så kom det jo litt tilbehør på si, så en kan virkelig si det ble en dyr dag, og det skule virkelig bli værre.


Vi forsatte turen mot fiskemarkede, som solgte det meste innen fisk, grønnsaker og frukter, og hadde et utrolig utvalg av alt jeg IKKE ønsker å spise, så vi forsatte raskt ut igjen, og slo oss ned på Pike Place Marked Starbucks, den første Starbucks. Og jeg som ikke drikker kaffe, tok meg til ro med en jordbærsmoothie.


Ettersom vi spiste på Hard Rock igår, bestemte vi oss får å prøve ut Sky City, en restaurant 152 meter og moder jord, i Space Needel. Men det viste seg å være en mer gourmet restaurant, en vi hadde trodd, for ettersom måltidet endte på 900 kr for 2 hovedretter og 2 desserter, så er det nesten like dyrt som samtlige andre måltider vi har hatt på denne turen. Men nå var jo kjøtte der oppe så mørt at det smeltet på tungen, og det samme gjorde isen. Så vi fikk hvertfall kvalitet for penga.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar