onsdag 16. juni 2010

Vi lever godt her i paradis .-)

Hotellet kom med frokost på sengen. Luksus:-)

En til dag har gått her i paradis. Vi nyter dagene godt. Slikker sol og riktig lader oss. Batterien skal være på topp når vi kommer oss til NYC! :-) I dag fikk vi leiebilen vår. Et riktig glis. Siden Sebastian stod for det meste av kjøringen på St. Maarten, tenkte vi at det var min tur. I Norge lager vi tunneller gjennom fjell. På St. Barths lager vi betongveier rett opp på fjelltoppen, og rett ned igjen på andre siden. Vanskelig for en liten Smart Car, men den kan vis den vil.


Vår lille søte Smart Car.

Vi kjørte til en strand, som vanlig. Denne gangen til Gouverneur Beach. En nesten folketom strand med store morsomme bølger. Vi har begge blitt litt brune, men jeg har nå begynt å flasse. Fin fint med hvite prikker i ansiktet :-)
Vi har også utforsket øya litt. Litt lite liv på kveldstid, her på de karibiske øyer. I kveld kjørte inn til Gustavia. En koselig liten havneby. Mange båter, og små koselig franske butikker. Vi fant oss en liten koselig resturant og spiste pizza til kvelds.3 kommentarer:

  1. Å herliga!!!!bare dokke ikkje legge dokke te med gode vaner, og forventer frokost på senga her og........men du for nogen flotte bilder. dette er ferie, forstår eg. hilsen ragnhild

    SvarSlett
  2. Å hallemannhatten! Det der såg kanon kjekt ut!! Fytti! Kjenne eg blit heilt missunte! Nyt det:D Sees snart! Klem fra Kjerstin

    SvarSlett
  3. Ikkje fritt for at eg og e litt misunnelige! Det ser kjempegodt ut! Kos dokke vidare! Tonemor

    SvarSlett