mandag 14. juni 2010

Snart St.Baths...

Nå sitter vi på flyplassen og venter på flyet vårt over til St. Barths. Vi skal fly et lite fly med 18 seter. Vi gleder oss til å komme til St. Barths etter noen fine dager her på St. Maarten. Vi har sett fine strender, mye sol og god mat, og forventer det samme, om ikke bedre på St. Barths.

Den 12. Juni var vi på en strand som heter Happy Bay. Dette er paradis på jord. Den lå 10 min gange fra en annen strand, som vi var på dagen før. Sveivende palmer, hvit sand, over 30 grader i sjøen, blir livet bedre? Det synes vertfall ikke vi. Vi delte kun stranden med 2 andre par. Litt senere kom det litt flere mennesker, men da tok vi turen hjemover. Om kvelden spiste vi middag på ”Sunset bar”, som lå rett ved stranden. Fantastisk solnedgang. Tror vi fra Jæren tar solnedgangen litt for gitt. Det krylte av amerikanske middelaldrende som tok bilder som om det var siste gang solen gitt ned. Litt morsomt å se på.

Skilting til stranden
Sebbi er glad for at det snart er bading.

I går nøt vi dagen på stranden utenfor hotellet, Maho Beach, som ligger ved flyplassen. (Bilde på første blogginnlegg). Sebastian sprang rundt for å få bilder av alle de store maskinene som fløy over hodene på oss, mens jeg lå og ble solbrent. Herlig å ta en avkjølende dukkert i sjøen.

Hotellet fra stranden
Utsikten fra "Sunset bar & grill"

Snakkes på St. Barths :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar