tirsdag 22. juni 2010

Så var dag nr 4 over, og det skal blogges om dagens hendelser. New York er nydelig fra gate nivå, fantastisk å se opp mot byens høyder, men hva er byen fra luften? En grei måte er å ta turen opp i Empire State Building (som vi gjor igår), men hva om en vil litt mer, gjerne litt dyrere, men også en mer opplevesesrik opplevelse av byen fra oven. Da er en helikoptertur rundt Manhatten et must. Den varer ikke så lenge (15-30 minutter, avhenging av hvor mye du ønsker betale), men det er et syn en aldri vil glemme. Anbefales på det sterkeste, selv den stive prisen. For mer info sjekk; Helikopter Flight Services Inc.

Klar for en rundtur over Manhatten. Første gang i helikopter!!

På veg mot Frihetsgudinnen.

Downtown Manhatten.

Frihetsgudinnen.


Senere på dagen var vi innom Appel Store og Niketown, begge lokalisert på 5th Ave nær Central Park, hvor noen av New Yorks mest eksklusive butikker holder til, i tillegg til Trump Tower.

Heia Norge! (vegg på Nike Store)
Vi fikk også en liten kineser til å tegne oss. Ser du likheten?

Kvelden ble avsluttet med en god middag på Hard Rock Cafe, og en tur på kino, hvor vi så Toy Story 3. For dere som ønsker å se den når den kommer til Norgen den 28 August, skal jeg ikke røpe noe, utenom at den er skam bra!!
Imorgen er siste dag her i New York, så da skal vi på en skikkelig shopping runde, samt avslutte kvelden med New York størrste pølse i brød og basketball kamp i Madison Square Garden.

Vegg på Hard Rock Café. Ikke mindre enn 300 gitarer ble brukt her.

Kinosalen. Ikke så mange som går på kino på mandagskvellen nei :-)

På vei hjem fra Kinoen, kom vi over et TV studio med glassvegger. Vi fikk til og med komme med på TV som vinkende tilskuere.

God natt fra oss i New York

1 kommentar:

  1. Eg er imponert. Ikkje mange som klarer å få så mye utav noen dager i New York. Men nå ska det bli kjekt å få dokke heim.
    klem fra mamma

    SvarSlett