onsdag 23. juni 2010

På tide å reise hjem...

En drøy 2 ukers ferie går mot slutten, hjemreise nærmere seg veldig. Siste handle runde ble tatt idag, gjennom Times Square og i gatene rundt, så nå er baggasjen full av tull å tøys, og en hau av "I Love NY" tshorter. Hvem kan vell reise hjem fra New York uten en slik.


Toys"R"Us, Times Square. Bildet er tatt fra Pariserhjullet som finnes inne i butikken.Guro prøver seg ut som Baseball spillerPå Times Square fant vi også, The Naked Cowboy, den eneste kjedisen vi har sett.

Ellers har vi ikveld vært på basketball kamp i Madison Square Garden, hvor vi så New York Liberty bli slått av Minnesota Lynx 75-68. Men nå var vell ikke resultatet det viktigste, men stemningen og opplevelsen av å gjøre noe typsik amerikansk. Og der må jeg virkelig si at det ble valuta for alle penger. Mye lys, mye lyd, tribuneselgere og skum finger. Kan vell ikke bli bedre, eller?.. Dagens kamp hadde 7500 tilskuere og det var god trøkk kampen gjennom, når herrene (New York Knicks) spiller, er det fult hus, med det, rett under 20 000 tilskuere, da lurer jeg på hvordan stemningen er...

.. Det får fremtiden vise..
Men nå har Guro lagt seg, så jeg får vi god natt, og fra meg å Guro ønsker vi å takke alle dere som følgte oss her i New York. Om noen dager kommer en oppdatering av bilder/filmer som ikke tdligere eg blitt publisert. Så håper jeg dere følger med oss, også i fremtiden.

Siste farvell fra New York. Klem Sebastian (og Guro)..

1 kommentar:

  1. Ser ut til at dokke har hatt en flotte ferie! Nå glede me oss til dokke komme heim! Klem fra Tonemor

    SvarSlett