torsdag 17. juni 2010

Farvell Karibien, Hello New York!!

Så var en ukes ferie i herlige Karibien over, og en ny uke i storbyen New York venter. Både godt og vondt, vender ryggen mot. Det har vært en herlig uke, med BARE sol, nydelige strender og svært god mat, men nå begynner mye å bli veldig sandete, og kroppene har fått nok sol for denne gang. Men vær sikker på at vi kommer tilbake her.

Se på vår lekre Smart Cab! :-)

Nå er jeg klar for siste dukkert på St. Barths.

I dag, har tiden gått til det samme som alltid. Bading, soling å spising. Og litt shopping og flyfotografering inni mellom. Bilen suser av sted, som bare det. Og vi synes begge det er rått med noe Smart. I skrivende stund, skriver jeg blogg, mens Guro pakker kofferter. Vi har nettopp kommet hjem fra en koselig restaurant, som var så venlige å servere oss gratis Rom med vanilje, noe som jeg måtte presisere for kelneren at "tasted like shit". Vi ble enige om at den mann, nok kjører best i påvirket tilstand, så jeg satt meg bak rattet og kjøre de 400 meterene tilbake til hotellet (Hysj, don't tell mom and dad, hehe).


Litt fotografering må også til.

God lunsj, på lokal snackbar.
Men nå er det snart på tide å slå av datamaskinen å legge oss. Guro lurer fælt på hva vi skal gjøre i New York imorgen, så det får tiden vise. Ønsker alle en god natt og så pratast vi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar