lørdag 12. juni 2010

Endelig St. MaartenEtter en lang flytur, nyter vi nå livet på St. Maartens strender. Hvit sand, og med et hav på over 30 grader er noe som går igjen her på øya. I dag tok vi turen til Friar’s Bay for å bade og sole oss. Litt rosa ble vi, men men, vi har tross alt ikke så mye sol i Norge. Nå har mørket lagt seg over Maho Beach og neonlysene er tent på de fleste kafeer og kasinoer rundt hotellet og på et utested like ved synger en ensom mann en ensom sang.
I Philipsburg stengte alle butikker og restauranter kl 18. Så dermed ikke så mye og gjør der på kveldstid. Litt synd da byen hadde en nydelig promenade med ute kafeer og strand like ved.
I morgen står nye strender for tur. Og vi skal opp til byen Marigot, som ligger på den franske siden av øya. Håper det er litt mer liv der når sola går ned.

2 kommentarer:

  1. Hei, hei! Kjekt å høra fra dokke! Nå må dokke jammen nyta sola, her heima pøsregne det og blåse, kaldt og ufyse ver med andre ord! Kjekt å lesa på bloggen dokkar!
    Kos dokke vidare!
    Tonemor og Terjefar

    SvarSlett
  2. Så fantastisk. Det er ikkje fritt for at me misunne dokke litt. Blir spennende å høre koss St Barths er.....gjekk det greitt med flyet over? var det plass til både dokke og bagasjen? Kosa dokke masse og vær forsiktige med sola. Klem fra Mamma

    SvarSlett