onsdag 8. juli 2009

8 juli - 19 år og CCTV tower..!!

The King is 19..!! Og det er meg, Sebastian, og ble på en herlig måte feiret i Beijing. En god frokost bestående av 6 stk French Toast (på norsk kaller vi det, Arme Soldater, eller Ridere, eller krigere, eller, ja du skjønner poenget.) og sirup samt 2 glass med juice. Skulle tro dem viste jeg hadde burdsdag, fordi jeg har gått å ventet helt siden forrige onsdag, at dem skulle servere French toast igjen....

Ellers, ettersom det ikke ble noe av den shoppingen igår, så bare måtte vi ut idag, og silk-marked er stedet og gå. Billig billig og enda mer billig. Kommer virkelig til å savne det å prute ned en vare til den prisen en selv mener er rimelig. Men ingen bursdag kan vell feires uten kake??, og ettersom mamma hadde lovet å spandere den, dro vi tilbake til Hard Rock Cafe og kjøpte Hot Fudge Brownie, som smakte utrolig godt, som sist....


Guro følte ikke kaka var tilstrekelig nok som lunsj, så det ble en tur på McDonalds (bare for 4. gang denne turen). Det ble litt for mye av det gode, så da var det godt å kunne slappe av noen timer (ja, vi sovnet begge 2. Det er tøft å være bursdagbarn) på hotellet før middag.


Ettersom jeg var bursdagsbarn, og resturantet i toppen av det tidligere CCTV tornet lovet gratis middag til bursdagsgjester, ble det en tur ditt. Både for å spise mat å se byen fra fugleperspektiv. Tornet er 405 meter høyt og er at av de høyeste tv-tornene i verden. Den har et observasjonsdekk på 238 meter, og resturanten ligger på221 meter. Resturanten var veldig fin og skikkelig, litt skuffende var det kun sjømat som befant seg på buffeen, men vi klarte oss, fant noe biff i en av grytene.
Kina er som vi vet kjent for å drikke mye te, ikke helt uventet har Kina en spesialitet på grønn te-kake, grønn te-is, o.l.
Sebastian fikk mulighet til å smake en slik kake på resturanten. Desverre falt den ikke i smag. Sebastian synes den smakte basj, men jeg synes den smakte såpe.


Men nå nærmer det seg kvelden, og vi er begge i full gang med pakkinga.
Turen har vært fantastisk og vi kommer til å savne Beijing og Kina stort. Men som vanlig er borte utrolig bra, men hjemme er fremdels best. Vi takker alle dere som har hengt med oss på denne bloggen disse dagene. Og ønsker dere en god kveld videre i Norge, her legger vi oss snart før vi starter en 15 timers lang reise hjem til dere.

For siste gang fra oss i Kina, God Natt..!! Klemmer å kyss fra Guro og Sebastian, rom 811, Courtyard by Marriott Hotel Beijing..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar