mandag 6. juli 2009

6 juli - mer shopping og Rocka middag.!!

Da nærmer vi oss hjemreise fra midtens rike (bare 3 dager igjen), men før det skjer, skal suvenirer og hypper billige varer hamstress hjem. Så for andre gang besøker Silk Street. Det er utrolig hvor mye enn får for pengene her borte, så lenge en ikke bryr seg om det er ekte eller falsk, men hvem ser vell forskjell? Iphone til 500 kr, 5 boksere til 80 kr er bare 2 av millioner varer til utfatelig lave priser. Og når Iphone er så billig, ja da klarer ikke Guro å dy seg. Og selv om den er falsk, så er det ikke nok til å stanse henne fra å kjøpe 2, Ja hele 2 stk, en liten og en stor. Og vi har fremdels ikke vært der for sist gang, imorgen blir det ny tur for å fulle posene. Hamstring med store bokstaver.

Og med så mye shopping, flyr tiden og en glemmer av å spise, og daer det godt å kunne avslutte kvelden på en av verdens mest kjente resturant kjeder, Hard Rock Cafe. Kjeden er kjennt for å ha en utrolig samlig av artistert gitarer, trommesett, piano, mikrofoner, t-skjorter, drakter, hatter, briller, sko, biler, sykler og en buss utstilt.

Vi startet med en Hard Rock Nachos som aktiviserte smaksløkene våre frem mot hovedretten, som var en 300 grams hamburger av beste kvalitet. Her er det ikke snakk om McDonalds.

Til dessert ble det bestilt "Hot Fudge Brownie", som besto av vanilje is, krem, mandler, sjokoladestrø og en utrolig god kake i bunn.


Og så var det dags for søvn. Takk for at dere fremdeles henger med oss.
Store kysser og klemmer fra oss 2, Guro og Sebastian, i Kina <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar