torsdag 2. juli 2009

2 juli - Shopping, og ja, bare shopping..!

Javel, javel, då va det på ann igjen. Som dere nok merket ble gårsdagens blogg forsinket, ettersom vi fikk problemer med nettsiden. Og istede brukte Guro tiden på å lage en liste over gode shopping steder, en vi fant, å resten som fikk oss til å gå vill. Den enne vi fant, er også den mest kjente, "Silk Marked", eller silkemarkede på godt norsk. Å der inne fantes det meste som kunne selges. Alt fra undertøy til boblejakker til elektriske dubediter, alt falsk, selfølgelig!!. Hele 5 etasjer med flere hundre boder, å det dobbelte i påtrengende selgere, som nærmest rev deg inn for å høre på deres "special price for you only". Mersalg var noe dem kunne godt. Prisen vi fikk oppgitt ble gjerne 3-4-500% billigere tilslutt, og selv om dem ba om å betale en "friendly-price" klare vi som regel å få ned prisen til noelunde det vi ville.

3 timer shopping, er mye! Og når vi omsider vente tilbake til hotellet var vi begge enige om, at der skulle vi tilbake der, for å gjøre mer tyvehandel.


Guro sitt utvalg av dagens nyinnkjøpte, ingen tvil om at det er en jente i hus.


Kvelden ble avsluttet på en Kinesisk resturant som lå vegg i vegg med hotellet. Maten var god, og det blir en stor nedtur å besøkt kinaresturanten på Klepp etter dette. Deretter ble en god dessert intatt på Hãagen Dazs, en overklasse is-sjape, med stive priser.
Det var alt for idag,
Hilsen Sebastian, og Guro som sover, fremdels i Kina :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar